Fii tu iepurașul de Paște! Atelier de pictat tricouri la Jupiter City Pitești

În acest weekend, în interval orar 10:00 - 20:00, familia Rotary organizează în incinta centrului comercial Jupiter City Pitești, proiectul umanitar “Atelier de pictat tricouri”. Acest proiect este destinat copiilor cu posibilități reduse. Banii strânși vor asigura îmbrăcămintea și încălțămintea de Paște pentru copiii dintr-o comună din județul Argeș. ”Ne propunem să organizăm un atelier cu artiști locali, care să picteze tricouri cu culori textile, în urma căruia să strângem fonduri”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Pe lângă haine și încălțăminte, cei mici vor vizita Planetariul de la Muzeul Județean și vor lua masa la un restaurant din Pitești. 
”Criteriile după care vom alege copiii vor fi rezultatele de la școală și situația financiară dificilă a părinților.”, menționează Rotary Club Pitești.


În acest proiect sunt așteptați artiști locali. Un scop secundar al “Atelierului de pictat tricouri” este promovarea artiștilor argeșeni, oferindu-le vizibilitate și expunere în comunitate.


 

Proiectul va avea trei părți, astfel:
Partea I: artiștii vor picta tricouri cu citate motivaționale și cu teme interesante, iar membrii Rotaract vor promova în social media tricourile, cu scopul de a le vinde înainte de 29 martie sau chiar în incinta Jupiter City;
Partea II: shopperii din Jupiter City vor avea posibilitatea de a solicita artiștilor personalizarea live a tricourilor – sau pot chiar interveni în realizarea acestora.
Proiectul va fi interactiv și plin de tricouri faine, personalizate cu mesaje pline de inspirație sau cu desene interesante. Tricourile sunt unice și oferă shopperilor posibilitatea de a contribui activ la creația artistică.Mesajul organizatorilor:

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, pentru care românii se pregătesc temeinic. O tradiție de Paște este să purtăm haine noi, fiind simbol pentru purificarea corpului și a sufletului, dar și pentru sănătate și noroc. Încurajăm shopperii din Jupiter City să își treacă pe lista de cumpărături un tricou pictat de un artist local. Va fi prilej să poarte ceva nou și unicat, dar și să facă o faptă bună, oferind șansa unui copil nevoiaș să poarte o haină nouă de Paște.