Festivalul Toamnei de la Bradu s-a încheiat în ritm de muzică populară

La finele săptămânii trecute, brădenii au fost poftiți la o sărbătoare locală, organizată de Primăria Bradu și Consiliul Local în cadrul Bazei Sportive.

 Festivalul Toamnei s-a bucurat de o vreme generoasă care a permis organizatorilor să amenajeze standuri cu legume și fructe, dar și produse de apricultură, aduse chiar de producătorii locali. Publicul prezent s-a putut bucura și de reprezentația oferită de gimnastele din cadrul Clubului Sportiv Real Bradu, care înregistrează succes după succes la competițiile de profil.

De asemenea, invitații au fost serviți cu vin fiert și fasole cu ciolan. Și, pentru a păstra spiritul local și a cultiva tradițiile românești, au fost invitați, să susțină spectacolul artistic, interpreți originari din Bradu, precum Cristina Voicu și Claudia-Maria Șerbănescu, care au fost mândre să cânte muzică populară pentru concetățenii lor.

La invitația primarului Dan Stroe au răspuns și oficialitățile. Au luat parte la Festivalul Toamnei de la Bradu prefectul Emilian Dragnea, senatorul Șerban Valeca, deputaul Cătălin Rădulescu și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu. La finele evenimentului, copiii din Bradu, alături de primarul Dan Stroe au aprins un spectaculos foc de tabără.