Festivalul Copiilor în parcul Lunca Argeșului! Donează și tu o gustare!

Cu ocazia  Zilei Internaționale a Copilului, sâmbătă - 25 mai - în parcul Lunca Argeșului, se va desfășuara evenimentul numit "Festivalul Copiilor". Începând cu ora 12:00, 300 de copii defavorizați vor avea parte de surprize, ateliere de creație, competiții sportive, muzică și voie bună. 

 


Poți contribui și tu!


Pentru a asigura masa celor mici, echipa Zâmbete Colorate aduce în Pitești conceptul de "Meniu în așteptare". 
Datorită colaborării cu Burgărie, fiecare dintre voi poate contribui pentru gustările celor mici, plătind un meniu pentru un copil în valoare de 11.5 lei ( Burger puișor + cartofi prăjiți + răcoritoare). Echipa @Burgărie se va ocupa de livrarea celor 300 de meniuri în ziua evenimentului, sâmbătă, 25 mai. 

Sediu Burgarie: strada Victoriei, nr 28.

Campania se desfășoară în perioada 14 mai - 23 mai.
Pentru detalii: 0722 747 762 / 0753 409 042

 


Surprizele nu vor lipsi pentru cei mici. 

”Ca de obicei, copiii vor pleca spre casă cu câte un cadou, iar pentru această ediție am ales sa îi purtăm pe aceștia în minunata lume a poveștilor.

"Aripi din carti" se numește conceptul nostru de parteneriat cu: SMART Academy of Languages, Școala "Mihai Eminescu", nr. 11, Școala nr. 14 "Alexandru Davila" și Școala  nr. 16 "I.L.Caragiale".

Aceste instituții au demarat campanii interne, în cadrul cărora, elevii vor dona cărțile lor preferate, copiilor fără posibilități.”, declară organizatorii evenimentului.