Argeșeanul care și-ar fi lovit concubina și incendiat locuința a fost arestat!

Update, 14 februarie 2021:

Bărbatul de 78 de ani, din Arefu, care ar fi incendiat locuinţa comună, după ce ar fi lovit pe concubina sa, pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool şi gelozie, a fost reţinut de poliţişti, şi ulterior arestat preventiv.

După stingerea incendiului și asigurarea ajutorului medical pentru victimă, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violenţă în familie, sub aspectul lovirii sau altor violenţe.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii de investigaţii criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 78 de ani, din comuna Arefu.

Tot în cursul zilei de 13 februarie, bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

În urmă cu puțin timp a avut loc un incendiu la o locuință din comuna argeșeană Arefu.

Se pare că pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, un bărbat de 78 de ani a incendiat o ușă și un obiect de mobilier din încăperea în care se afla concubina sa, de 75 de ani. 

Ulterior acesta a mers la un vecin să anunțe la 112 și ar fi ajutat la stingerea incendiului. 

La locul intervenție s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

În urma incendiului femeia care a fost rănită, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital cu leziuni la nivelul feței și membrelor superioare. 

La acest moment polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto descriptiv