FEMEIA DATĂ DISPĂRUTĂ - CĂUTATĂ LA NIVEL NAȚIONAL! FAMILIA O CAUTĂ DISPERATĂ DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Femeia din Mioveni, dispărută de aproape două săptămâni a fost dată în urmărire generală. Polițiștii au trimis fotografia cu femeia la nivel național și speră ca cineva să poată da informații despre ea. 

Buscu Ionela Mihaela, una dintre fetele femeii dispărute este disperată. Aceasta cere ajutorul tuturor pentru a o putea găsi pe mama ei, dispărută de aproape o săptămână: „Mamica mea cea buna unde ești de atatea zile. Te rog Doamne dă-mi un semn despre prințesa mea, vă rog din suflet dacă știți ceva despre mama mea anuntați-mă, vă implor!”, a scris aceasta pe pagina sa de socializare. 

Seileanu Florina, o femeie de 55 de ani, din Mioveni a fost dată dispărută de familia sa. Aceasta a fost văzută ultima dată duminică seara, în jurul orei 19:00, când a plecat de la cuscra sa. Femeia este văduvă, are două fete, locuiește singură și lucrează la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. Familia a alertat poliția în legătură cu dispariția acesteia. Familia declară că nu ar avea motive să dispară sau în cel mai rău caz să își pună capăt zilelor.

”Mama mea e disparuta de duminica seara daca aveti vreo informatie nu ezitati si anuntati-ma pe mine sau politia va rog din suflet!”, este mesajul familiei.

Semnalmente: 160-165 cm, 50-55 kg, păr brunet, tuns scurt, cu breton, ochi căprui.

Vestimentaţie probabilă: o pereche de încălţăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate sa anunţe

Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.