SOȚIA LUI DĂNUȚ DINU- AGRESATĂ SEXUAL ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

UPDATE 23 AUGUST:

Una dintre cele două victime care au depus plângere împotriva bărbatului în vârstă de 32 de ani, din Budeasa, care agresa femei pe stradă este soţia consilierului local Dănuț Dinu.
„Este adevărat că soţia mea a fost atacată de acest individ. Totul s-a întîmplat pe 24 iulie, pe Calea Bucureşti, în jurul orei 17. Soţia mea venea de la serviciu. Mergea pe stradă şi vorbea la telefon. A trecut pe lîngă ea şi a agresat-o. Soţia mea a început să ţipe şi s-a luptat cu el. A scăpat şi a luat-o la fugă. S-a refugiat într-un coafor şi  m-a sunat. I-am spus să stea acolo şi să nu iasă. Am sunat la Poliţie şi le-am spus ce s-a întâmplat. Individul nu plecase de acolo şi aştepta probabil să iasă. Poliţiştii l-au prins destul de repede. Am depus plîngere penală încă de atunci. Este foarte grav dacă ziua, în amiaza mare, se întâmplă asemenea lucruri. De atunci, soţia mea a rămas cu o traumă. Se uită tot timpul înapoi cînd merge pe stradă.“, a povestit Dănuț Dinu pentru Curierul zilei.

Vă reamintim că tânărul agresor este cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile. 


UPDATE 22 AUGUST:

Bărbatul a primit măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Acesta este căsătorit și are doi copii minori.

UPDATE:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, sub coordonarea procurorului de caz, l-au identificat pe BMC, de 32 de ani, din Budeasa, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Acesta este bănuit că, în urmă cu aproximativ o lună, ar fi agresat sexual mai multe femei, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă în vederea stabilirii intregii activități infracționale.

Bărbatul este căsătorit și are doi copii minori.


Polițiștii de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Politie Pitești au depistat un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Acesta este bănuit că, la finalul lunii iulie, ar fi agresat sexual mai multe femei, pe o stradă din municipiul Piteşti. 

Două femei au depus deja plângere la Politțe. Acestea acuză că au fost pipăite, în plină stradă, de un bărbat băut. Se pare că numărul celor agresate sexual este mai mare.

În prezent bărbatul se află la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.