FELICITĂRI! Un elev din Mioveni a câștigat premiul special la Salonul Inovației și Creativității Elevilor din Județul Argeș

Mărunțelu David, de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, din Mioveni, a reușit să obțină un premiu special în cadrul Salonului Inovației și Creativității Elevilor din Județul Argeș. Premiul, în valoare de 250 de lei, a fost acordat de către Primăria Orașului Mioveni.

În total, la concurs s-au înscris 680 de lucrări, la câte 20 de domenii tematice. Lucrările au fost examinate de către un juriu format din 50 de profesori din mediile universitar și preuniversitar, prezidat de Ministrul Cercetării și Inovării, profesorul universitar dr. ing. Șerban Constantin Valeca.

Salonul Inovației și Creativității Elevilor din județul Argeș, ediția I – 2017, a avut drept obiectiv principal stimularea elevilor pentru creație, inovație și inventică. Prin participarea la astfel de evenimente sunt puse în valoare cele mai bune realizări ale elevilor și se creează premisele dezvoltării ulterioare a acestora în domenii care sunt bazate pe inovare și creativitate. Întregul eveniment s-a desfășurat sub egida ”Conceput în România” și ”Fabricat în Argeș”.