FELICITĂRI! Lorelai Moșneguțu, elevă a Palatului Copiilor din Pitești, marea câștigătoare „Românii au talent”

S-a decis câștigătorul „Românii au talent” , sezonul șapte. Marele premiu de 120.000 de euro a mers în acest an la Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini, dar cu un talent incredibil.

Lorelai Moșneguțu a fost elevă la Palatul Copiilor din Pitești, având-o profesoară de canto pe Adina Sima: „Suntem fericiți! Am caștigat Marele Premiu la Românii au Talent ! Musicando con Adina Sima si Palatul Copiilor Pitesti au cel mai talentat român!”, a fost mesajul emoționant al omului de afaceri Marcello Battaglia, cel care este și soțul Adinei Sima.


Lorelai Moşneguţu a fost abandonată la naştere, iar la vârsta de 2 luni a fost luată în plasament, apoi adoptată de Veronica Pârvulescu, asistent maternal. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte. Într-un an a obţinut 37 trofee şi 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci şi pentru teatru şi creaţii literare. Cursurile de orgă le-a început în urmă cu trei ani, iar la şcoală este olimpică la Biologie şi Geografie.

La cea de a patra ediţie "Românii au talent“, Lorelai Moşneguţu a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminiţei Anghel. Adolescenta fără mâini a cucerit juriul şi publicului din primele clipe, ea fiind aplaudată şi încurajată de la început până la final.