Felicitări Green Pub - 700 de porții de hrană caldă oferite gratuit!

Într-un moment dificil, când situația economică și socială a constrâns multe societăți comerciale să ia decizii prudente, reprezentanții Green Pub s-au gândit să acționeze și în interesul semenilor din comunitate, mai puțin norocoși. 

Dând dovadă de altruism exemplar și solidaritate, conducerea Green Pub a venit cu inițiativa proprie de a se alătura activităților de sprijin social și umanitar, organizate de administrația locală Mioveni,  în perioada stării de urgență. Atfel, în perioada 23 martie - 15 mai, Green Pub a livrat, zi de zi, mese calde la domiciliul beneficiarilor, fie că a fost vorba de persoane din grupuri vulnerabile, persoane fără venituri, sau cetățeni care intră sub incidența Articolului 8, din Ordonanța Militară nr.2/2020, respectiv persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, care nu au susținători legali sau vreo altă formă de ajutor.

”Pentru cele peste 700 de porții de hrană caldă oferite benficiarilor din Mioveni în perioada 23.03 - 15.05, în numele primăriri și al Consiliului Local Mioveni transmit cele mai sincere și mulțumiri și aprecieri conducerii Green Pub. 
Prin acest gest de solidaritate și implicare ați câștigat respectul nostru și al întregii comunității. Mulțumim, Green Pub!”, este mesajul primarului Ion Georgescu.