FELICITĂRI! ANSAMBLUL „PLAI DE DOR”- premiu important la Festivalul Internațional de Folclor ”CARPAȚI”

Ansamblul Folcloric „Plai de dor” din Mioveni, care își desfășoară activitatea în cadrul Centrului Cultural Mioveni, a participat la Festivalul Internțional de Folclor ”CARPAȚI”, în acest an fiind creată pentru prima dată o secțiune județeană, în care s-au întrecut 8 ansambluri folclorice din județul Argeș.

Dansatorii Ansamblului „Plai de dor”, conduși de coregraful Cătălin Oancea, s-au clasat pe locul întâi, câștigând premiul de 3000 lei.

Ansamblul „Plai de dor„ s-a luptat pentru marele premiu cu Ansamblul folcloric "Argeșelul" din Boteni, Ansamblul folcloric "Argeșul" din Curtea de Argeș, Ansamblul folcloric "Carpați" Câmpulung Muscel, Ansamblul folcloric "Doina Cârcinovului" din Priboieni, Ansamblul folcloric "Doruri de câmpie" din Hârsești, Ansamblul folcloric "Floricica" din Bârla și Ansamblul folcloric "Hora" Albeștii de Argeș.

Festivalul Internațional de Folclor CARPAȚI a fost organizat sub patronajul Consiliului Județean Argeș de către Centrul Cultural Județean Argeș și Ansamblul Folcloric DORUL în peroada 10-15 august.