Febra Crăciunului - Înjurături și agresivitate în trafic!

Numărăm zilele până la sosirea Crăciunului. Deși sărbătorile de iarnă ar trebui să ne facă mai milostivi și mai înțelegători, nu același lucru îl putem spune despre acest șofer.

O piteșteancă a trimit pentru Sursata.ro aceste fotografii. Femeia povestește că i s-au adresat cuvinte grele după ce a atenționat un participant la trafic să păstreze distanța. În schimb, bărbatul a devenit agresiv, i-a arătat semne obsecene și a început să înjure.
Incidentul s-a întâmplat la ieșirea pe A1.

 

Poliția recomandă!

Recomandăm celor de la volan şi nu numai, să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Adoptați o manieră prudentă de conducere, circulați cu viteză adaptată permanent condițiilor concrete din trafic, evitând efectuarea depășirilor care, în condițiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase. Respectați-vă partenerii de drum, păstrați-vă calmul și nu uitați politețea rutieră!

Pietonilor le recomandăm să circule pe trotuare, să traverseze strada numai prin locurile special amenajate trecerii pietonilor, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.