Fata de 17 ani violată: Alți 4 minori reținuți

UPDATE, 26 martie:

Cazul fetei de 17 ani violată de mai mulți tineri ia amploare. Pe lângă cei cinci tineri (trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani) care au ajuns în arest preventiv, alți patru minori au fost reținuți. Vorbim despre trei adolescenți de 17 ani și un minor de 16 ani, care ar fi pus la dispoziție una dintre locuințele unde ar fi avut loc faptele.


În cursul zilei de astăzi, cei patru minori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE, 22 MARTIE:

O adolescentă de 17 ani a trecut prin clipe greu de imaginat. Fata a fost batjocorită de 7 tineri.

Totul a început cu un băiat de 14 ani care i-a spus că o place și că își dorește o relație cu ea. Amorezată, fata a căzut în plasă și i-a trimis băiatului mai multe fotografii cu ea în ipostaze indecente. Aceste poze au fost obiectul șantajului. Mai exact, după câteva zile, băiatul i-a  cerut să se întâlnească, iar în cazul în care fata va refuza, pozele vor ajunge pe rețelele de socializare. De teamă, adolescenta a acceptat întâlnirea. 
A fost dusă într-o locuință din Corbeni unde a fost amenințată cu bătaia și constrânsă să întrețină relații sexuale cu puștanul de 14 ani. De aici, a fost dusă într-o altă locuință, unde minora a căzut pradă altor 6 tineri.

Menționăm că adolescenta ar suferi de anumite probleme medicale.

După cele întâmplate, adolescenta a fost lăsată să plece. Acasă, povestindu-le părinților ce s-a întâmplat, aceștia au preferat să ascundă violul de rușine. Din fericire, adolescenta i-a povestit si bunicii prin ce a trecut, femeia contactând un șef de post al Poliției dintr-o altă comună. Omul legii a anunțat violul fiind demarate investigații în acest caz. Anchetatorii au descoperit 11 bărbați implicați.

Astfel, cinci dintre ei fost arestați pentru 30 de zile, iar alți doi tineri sub 18 ani sunt cercetaţi în libertate. Vinovații riscă acum pedepse între 3 și 12 ani de închisoare. 


----------------------------------------------------------------

Caz șocant în Argeș. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, anchetează cazul unei fete de 17 ani violată de cinci tineri.

CITEȘTE ȘI ... (video) Intervenție pentru fațada unui bloc. Siguranța cetățenilor, în pericol

Fapta s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri. Fata a fost ademenită de un puștan de 14 ani, din Popeşti, judeţul Vâlcea, într-o locuință din localitatea Corbeni. Acolo, adolescenta a căzut victimă celor cinci tineri (de 14, 16, 17, 19 şi 26 de ani) fiind obligată să întrețină relații sexuale cu aștia.

CITEȘTE ȘI ... Majoritatea consumatorilor de droguri provin din familii monoparentale

Tinerii au fost reținuți, iar apoi prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.