Fată căzută într-o groapă! Ei sunt salvatorii

UPDATE, 14 august:

Seara trecută, un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm, care efectuau serviciul de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Câmpulung, au intervenit pentru acordarea primului ajutor unei fete de 17 ani, căzută în mod accidental într-o  gaură în placa de la parter spre subsolul unei clădiri abandonate.
Polițistul și jandarmul au discutat cu adolescenta pentru a o liniști și a evalua starea ei medicală, tânăra având o plagă la partea inferioara a unui braț. Având în vedere că aceasta a acuzat o stare de leșin, cei doi au scos-o pe tânără, având în vedere zona lezată, după care, în scurt timp, la fața locului a sosit echipajul SMURD, care i-a acordat de îngrijiri medicale și a transportat-o la spital.

”Felicităm colegii pentru implicarea de care au dat dovadă și le dorim sănătate și succes în intervențiile viitoare.

Totodată, atragem atenția tuturor persoanelor, în special tinerilor, cu privire la potențialul de accidentare din clădirile abandonate sau aflate în stare de degradare. 
Siguranța pentru propria persoană trebuie să ne preocupe indiferent de vârstă, chiar și atunci când nu există o persoană sau un semn care să interzică accesul într-o zonă periculoasă. 
Astfel de clădiri au potențial ridicat de cădere de la înălțime, dar și de lovirea/ tăierea de elemente ale construcției (cioburi,  stinghii, resturi de fier-beton din structura clădirilor), urmat de un risc crescut de infectare a rănilor.”, susțin polițiștii.

 

Pompierii intervin la Câmpulung, lângă un bloc abandonat de pe strada Ion Ticăloiu, în ajutorul unei fete, în vârstă de 17 ani, care a căzut într-o groapă de aproximativ 1,5 m adâncime.

CITEȘTE ȘI ... Deschiderea școlilor în Argeș: Suntem aproape de scenariu roșu

Din primele date, se pare că victima ar avea o fractură deschisă la picior. A fost scoasă cu ajutorul polițiștilor și jandarmilor ajunși la fața locului. Acum, adolescenta primește îngrijiri medicale de la echipajul de intervenție până la sosirea echipajului SMURD.

Se pare că la ieșirea din blocul dezafectat este un gol care face legătura cu beciul, acesta nefiind acoperit.