Fashion Days a adus la Pitești un container pentru donarea hainelor

Că tot se apropie curățenia de primăvară și fiecare avem haine care nu ne mai încap sau care, pur și simplu, nu ne mai plac, este bine de știut cum ne putem descotorosi de acestea, fără a le arunca la gunoi. Mai mult, s-ar putea ca în spatele acestui gest să se ascundă și o faptă bună, iar ceea ce nouă ni se pare demodat sau inutil altora să le fie de mare folos. 

CITEȘTE ȘI ... 1 aprilie: Îți poți ridica reţeta compensată de la orice farmacie din ţară


Săptămâna trecută a fost adus și în Pitești un container Fashion Days, unde pot fi lăsate piesele vestimentare, care vor ajunge la banca de haine. Acesta este amplasat în stația OMV Pitești, de pe Bdul Nicolae Bălcescu, nr.184.

„Pregătește hainele pe care vrei să le donezi și du-le la containerele Fashion Days pentru donații, din orașul tău. Poți aduce orice obiect vestimentar, indiferent de stil, mărime sau categorie. Dacă acestea sunt într-o stare bună, vor fi complet igienizate și donate către familii care au mare nevoie de ele. Dacă nu, cel mai probabil vor fi reciclate.”, este anunțul făcut de inițiatorii campaniei Donation Days. 

 


De asemenea, se mai pot dona haine și în magazinele H&M sau Zara. În cazul acestora se cere ca piesele vestimentare să fie ambalate în pachete bine închise și introduse în cutiile din incinta magazinului. Și în cadrul acestor companii, hainele sunt sortate și, în funcție de starea în care se află, sunt fie donate către categorii defavorizate, fie reciclate pentru a se obține noi țesături.
 

 

Preluat: saptamanalul ancheta