Farmec a deschis magazin Gerovital în Vivo! Piteşti

La mijlocul săptămânii trecute, cel mai mare producător autohton de cosmetice,  Farmec SA a deschis la Pitești al doilea magazin Gerovital în sistem de franciză. Magazinul a fost inaugurat la Vivo! Piteşti pe 4 decembrie, completând rețeaua de 28 de magazine deținute de Farmec în România.

Locația deschisă în cadrul complexului comercial Vivo! are o suprafață de 36 de metri pătrați și păstrează eticheta „Doctor în frumusețe”- specific magazinelor de brand Gerovital. Suma totală investită de compania românească Farmec SA în lucrările și amenajarea magazinului din Pitești a fost de 50.000 de euro, în care a fost inclusă și taxa de franciză, așa după cum au anunțat oficialii companiei. „Astăzi (n.r. - miercuri, 4 decembrie) sărbătorim inaugurarea primului magazin Gerovital din Pitești, dar și faptul că avem un nou membru în familia Farmec.

Ne bucurăm că sistemul de franciză, lansat în luna iunie a acestui an, reprezintă un real interes pentru cei care sunt sau vor să devină antreprenori și doresc să investească într-o afacere sută, la sută, românească. Pentru investitori, proiectul de francizare reprezintă o oportunitate de business însoțită de pachetul de know-how pe care îl punem la dispoziție, beneficiind de un capital de imagine al unui brand valoros, cu o tradiție îndelungată, iar pentru noi reprezintă câștigarea unor parteneri strategici în consolidarea culturii noastre antreprenoriale”, a declarat cu această ocazie directorul general al companiei Farmec, Mircea Turdean. 

 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta