Fără mască în sala de jocuri de noroc. Amendă de 2500 de lei pentru bărbat din Mioveni

În cursul zilei de ieri, au fost desfășurate, pe lângă misiunile de asigurare a ordinii publice în zona lăcașelor de cult din județul Argeș, și acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare de protecție individuală și colectivă.

CITEȘTE ȘI ... În București va ajunge un avion cu 30 de deținuți expulzați din Marea Britanie
    
Jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de asigurare a ordinii publice la sediul S.P.C.R.P.C.I.V. Argeș au despistat un bărbat din comuna Davidești care avea impusă măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii acestuia din Marea Britanie. Tânărul în vârstă de 21 ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru luarea măsurilor suplimentare.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Două victime, șoț și șoție în urma accidentului de la Mioveni!
    
Pe timpul desfășurării unei acțiuni punctuale pe raza orașului Mioveni, un echipaj de jandarmerie a despistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc nu a purtat masca de protecție în mod corespunzător, pentru această faptă fiind sancționat cu amendă în valoare de 2500 de lei.

CITEȘTE ȘI ... Accident cu două victime la Căteasca! O mașină a intrat într-o căruță!
    
Tot în cursul zilei de ieri au mai fost aplicate alte 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție.


”Recomandăm tuturor ca în continuare să evitați aglomerațiile și să respectați măsurile impuse pentru această perioadă.
        
Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.”