Șase liceeni din Argeș au consumat alcool la școală iar unuia dintre ei i s-a făcut rău!| Sursa Ta

 

Șase elevi din cadrul Colegiului Tehnic Câmpulung s-au prezentat la cursuri, miercuri, în stare de ebrietate. Conducerea școlii a anunțat poliția și salvarea, după ce unuia dintre ei i s-a făcut rău.

Aceștia sunt elevi în clasa IX-a la Colegiul Tehnic Câmpulung și s-au prezentat azi la ore, după ce au consumat alcool. Profesorul acestora a sesizat conducerea școlii care a anunțat poliția.

 

„Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș precizează faptul că astăzi, 12 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unități de învățământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical, care a preluat minorul și l-a transportat la spital.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, șase elevi de clasa a IX-a, ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unității de învățământ.”


Părinţii celor şase copii au fost anunţaţi cu privire la incident. Poliţia precizează că, în urma celor constatate, vor fi aplicate amenzi contravenţionale celor şase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.
 

„În urma celor constatate, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.”

Unitatea de învăţământ în care s-a produs incidentul s-a aflat în atenţia Poliţiştilor Biroului Siguranţă Şcolară care anul trecut au desfăşurat activităţi de verificare în acel liceu.


„Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au avut în atenție unitatea de învățământ și au desfășurat activități de verificare, în anul 2021.

De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activități informativ-educative cu elevii și cadrele didactice.”