Acum! O fată de 15 ani a căzut de la etajul unui bloc din Pitești!  | Sursa Ta

 

În urmă cu puțin timp la numărul de urgență 112 a fost anunțat un incident petrecut pe strada Paltinului din Pitești.

Din primele informații aflăm faptul că o femeie a căzut de la etaj. Aceasta a fost preluată semiconștientă de ambulanță. 

Polițiștii se deplasează la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

UPDATE: 

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit că fata, o minoră de 15 ani, ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc.

 

„Este vorba despre o minoră de 15 ani, care ar fi căzut de la etajul 3”, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

 

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Pediatrie Pitești în stare gravă.

Se pare că vecinii de bloc ai tinerei au alertat autoritățile, după ce au auzit o bubuitură puternică și au văzut-o pe fată prăbușită pe caldarâm. Minora căzuse de la etajul trei al blocului din cartierul Găvana..

 

„Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”,

 


Update 12 ianuarie 2022: 

 

Din ultimele informații aflăm că astăzi adolescenta a fost transferată la un spital din capitală. Aceasta se afla în stare stabilă.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere, un accident, sau... o tentativă de omor.