Salvamontistul argeșean a murit nevinovat, în mașina strivită de un camion scăpat de sub control! | Sursa Ta


Update: 

Bărbatul ucis astăzi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti avea 45 de ani şi lucra la Salvamont Argeş. 

Mircea Geantă a sfârşit într-un cumplit accident, după ce maşina în care se afla a fost spulberată pe banda de urgență de un camion scăpat de sub control.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, informează ISU Giurgiu.

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele.

CITEȘTE ȘI... Tragedie! Un salvamontist a murit într-un accident pe autostradă

Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane, mai precizează sursa citată.

„Conducătorul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire acesta era decedat. Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, informează ISU Giurgiu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat normal pe autostrada A1 București-Pitești.

 

Sursa: g4media.ro
Foto: ISU Giurgiu