S-au certat din cauza religiei! Tatăl a incendiat adăpostul animalelor şi un fânar

UPDATE:

Convingerile religioase diferite au adus pagubă într-o familie din comuna Uda. Joi noaptea, beat fiind, un bărbat a incendiat adăpostul animalelor şi o cantitate mare de fân după ce s-a certat cu fiul său și cu soția. Mai multe animale au pierit în urma incendiului provocat. Vorbim despre 9 iepuri și 3 câini. De asemenea, au ars 500kg cereale, 12 tone de fân și o magazie.
Cazul a fost preluat de poliţiştii care au deschis un dosar penal sub acuzaţia de distrugere.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Turist englez în stare gravă după ce a fost mușcat de câini! Intervin salvamontiștii

Localnicii povestesc faptul că, fiul a devenit penticostal, lucru pe care tatăl, creştin ortodox convins, nu a putut să-l accepte. Săptămâna trecută, însă, bărbatul a primit o lovitură care l-a răvăşit. Soţia sa, a devenit adeptă a cultului penticostal în urma unui botez. Din acel moment, femeia a rupt relaţia cu soţul şi cu fiul ortodox şi s-a mutat cu celălalt fiu. Asta l-a înfuriat şi mai tare pe bărbat care a tot încercat să-şi convingă nevasta să revină acasă. Miercuri seară, a avut o nouă încercare. Ca să se răzbune a incendiat adăpostul animalelor şi fânarul.

Pompierii au fost alertați. În acest timp, localnicii au reușit să scoată doar vitele din grajd. Restul animalelor au pierit în flăcări.

 

Sursa: curier.ro

A fost nevoie de intervenția pompierilor, noaptea trecută, in comuna argeseană Uda. Un fânar a luat foc. O autospecială cu apă și spumă de la Vedea a ajuns prima la Uda. La scurt timp, a ajuns si echipajul trimis de la Pitești. Pompierii au reușit să stingă incendiul, fără ca flăcările sa cuprindă și alte clădiri sau bunuri. Fânarul a ars în totalitate.

 

foto: ISU Argeș