A fost găsită tânăra din Găvana! 6 luni de zile a fost ...

UPDATE 15 IANUARIE 2018

Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu, tânăra de 18 ani din cartierul piteștean Găvana, care în luna iulie a anului trecut a dispărut de acasă, a fost găsită de polițiști. Fata se afla în București, iar potrivit cercetărilor, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, aflându-se de bună voie în Capitală. Nu se știe, însă, de ce tânăra nu a dorit să dea niciun semn de viață familiei, în toată această perioadă. Fata susține că nu voia ca bunica ei să știe unde se află.

Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu din Pitești a dispărut de acasă pe 15 iulie 2017, și nici la această oră adolescenta nu a fost găsită. Yasemin-Diana locuia în Găvana, împreună cu bunica sa, căreia îi fusese încredințată prin hotărâre judecătorească, din cauza unor probleme de familie și a neînțelegerilor dintre adolescentă și mama sa.

În dimineața dispariției, fata i-a spus bunicii sale că merge să viziteze grădina zoologică, însă nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1,70m, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis, lung până la nivelul omoplaților.
Vestimentație: cămasă de culoare vișinie, pantaloni tip colant, negrii, încâlțată cu adidași negrii.
Avea asupra sa un rucsac din imitație de piele, negru.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.