Familie din Argeș, rănită în accident în Bicaz! Șoferul a aţipit la volan

Sâmbătă, pe Drumul Naţional 15, în oraşul Bicaz, un accident a necesitat intervenţia organelor abilitate. Ancheta a concluzionat că, din cauza oboselii, un şofer de 50 de ani din judeţul Vaslui, a aţipit la volanul unui autoturism după care a intrat într-un hidrant de pe marginea drumui, apoi într-un stâlp, maşina revenind ulterior pe partea carosabilă. 

CITEȘTE ȘI ... Plângere la CEDO pentru blonda de la Albota

 

În urma accidentului au rezultat patru victime. Este vorba despre două femei, cu vârste de 39 şi 51 de ani, una din judeţul Argeş şi una din Vaslui şi copiii lor, care au 5, 9 şi 15 ani, răniţii ajungând la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

„Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 50 de ani, din Vaslui, conducea un autoturism pe DN 15, la ieșirea din localitatea Bicaz, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan, moment în care a părăsit partea carosabilă, acroșând un hidrant și un stâlp de electricitate. În urma impactului, autoturismul a ricoșat pe partea carosabilă. Din evenimentul rutier două femei de 39, respectiv 51 de ani, din Argeș și Vaslui și trei minori în vârstă de 5, 9 și 15 ani, din Vaslui și Argeș, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării alcoolscopice a relevat faptul că bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.


Conducătorul auto s-a ales cu un dosar penal în care este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Sursa: monitorulneamt.ro
Foto: ziarpiatraneamt.ro