Faceți cunoștință cu mândrele formații ale Casei de Cultură Bascov!

Casa de Cultura Adriana Trandafir se mândrește cu artiștii care au debutat pe scena instituției, acum aceștia reprezentând comuna Bascov și județul Argeș.

Faceți cunoștință cu cinci formații ale Bascovului:

Doina Bascovului – Un ansamblu folcloric apreciat în întreaga țară!

Ansamblul Folcloric ” Doina Bascovului ” are în componență o orchestra formată din 12 instrumentisti, 9 solisti, precum și un grup de 36 dansatori, ce au participat la numeroase evenimente atât pe plan local cât și national, și au avut apariții la televiziunile naționale.
”Doina Bascovului“ a devenit unul dintre cele mai apreciate ansambluri populare din judeţ, într-un timp extrem de scurt de la înfiinţarea sa. Meritul îi aparţine tinerei şi inimoase directoare a Casei de Cultură „Adriana Trandafir“, Lorena Toma, cea care a avut iniţiativa creării acestui ansamblu şi s-a zbătut pentru a trage cei mai talentaţi interpreţi şi a le oferi condiţii propice pentru manifestarea talentelor lor.

Mugurasii Bascovului – Grup Folcloric

Mugurasii Bascovului este grup folcloric format în exclusivitate de copiii din Bascov care indragesc folclorul si care si-au propus sa promoveze prin cantec traditiile argesene. Profesorul Mihaela Chiritescu conduce Mugurasii Bascovului prin județ și prin țară.


Rapsozii Bascovului – grup vocal barbatesc

Rapsozii Bascovului, sub indrumarea lui Gigi Bunea, este un grup vocal barbatesc format din 8 rapsozi care au participat la diverse evenimente si aparitii Tv, pe plan local si national.


Corala Fantasia

Corala Fantasia, sub indrumarea d-nei Valentina Iorga a devenit in scurt timp un nume ce impune respect in randul acestui gen de formatie artistica.

Trupa de teatru Buratino – Micii actori din Bascov

Trupa de teatru a fost infiintata în anul 2014, in cadrul Casei de Cultura “Adriana Trandafir” si in scurt timp micii actori au acumulat deja un bogat repertoriu. Nu au lipsit nici participarile la diverse concursuri si festivaluri unde micii artisti ai scenei au cucerit ropote de aplauze dar si nenumarate premii.