Faceți cunoștință cu DTO Rally Team - Proiectul de succes al lui Cristian Dolofan și Valentin Porcişteanu!

Faceți cunoștință cu echipa de piloți DTO Rally Team, o echipă competitivă și carismatică, un grup de băieți pasionați de frumosul sport auto.
DTO Rally Team este un proiect de succes al celui mai popular pilot al vremurilor actuale, Valentin Porcişteanu. Acest proiect nu ar fi putut fi realizat fără implicarea totală a unui alt piteştean, mare pasionat al întrecerilor auto, pe numele său Cristian Dolofan.
Cristian Dolofan este patronul firmei de transport Dolo Trans Olimp, de la care provine și acronimul echipei.

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp oferă suportul logistic și rapiditatea de care este nevoie pentru debutul unei afaceri.
Dolo Trans Olimp are o colaborare strânsă cu cei mai importanți furnizori de servicii din domeniu: Gefco Romania, DHL Romania, Michelin, Transalliance Espana, DHL Food, Services Gmbh, LKW-Walter, Rhenus Logistics.
Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei, ispirându-i și astăzi.
Flota în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare oferă firmei argeșene Dolo Trans Olimp capacitatea de a adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate serviciilor către clienți de talie internațională, cum ar fi: Peugeot, Citroen, Pirelli Daimler și mulți alții.

Vali Porcișteanu revine cu program complet în Campionatul Național de Raliuri Dunlop după 4 ani. În dreapta îl va avea pe copilotul său tradițional, Dan Dobre.


”În anii din urmă am avut apariții pe probele speciale de fiecare dată când am avut ocazia, dar îmi doream, evident, să revin și în lupta pentru titlurile naționale. Am pornit la drum împreună cu cei apropiați, care mi-au fost alături de fiecare dată, prin Cristi Dolofan (DTO) am găsit susținerea financiară, morală și totodată încrederea și aprecierea de care aveam nevoie. Am achiziționat o mașină campioană, Mitsubishi Lancer Evo 9 cu care David Botka și-a adjudecat titlul în ERC2 în 2015, iar apoi, ne-am înhămat la muncă pentru a pregăti mașina. Împreună am pus și bazele echipei “DTO-Tellur Rally Team”, ce are in componenta doi debutanți, și așteptăm cu încredere sezonul 2017 în care vizăm performanța”, declară pilotul.

Echipajul Porcișteanu/Dobre se bucură de susținerea unor parteneri de încredere, DTO și Tellur (marca pe care Vali o reprezintă în România), dar și YATOshop.ro (partener tehnic) și Digi24 & ProFm (parteneri media).

Cele două maşini de concurs îi au la volan pe Cristian Dolofan, Valentin Porcişteanu, Mihai Sandu și Dan Dobre.