(video) Apartamente avariate și o femeie rănită! Explozie puternică în Pitești

Explozie puternică în această dimineață într-un bloc din Pitești. O femeie a uitat aragazul deschis și când a aprins becul s-a produs o deflagrație care a dărâmat zidul dintre apartamentul ei și un apartament vecin. Femeia a ajuns la spital, iar tinerii care locuiau alături sunt în stare de șoc.
 

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul doi al unui bloc situat pe Strada Exercițiu din municipiul Pitești. Acolo locuia o bătrână de 79 de ani care a uitat deschis aragazul și astfel s-au acumulat gaze în bucătărie. Când a aprins lumina s-a produs deflagrația. Zidul care desparte locuința ei de apartamentul vecinilor a fost pur și simplu spulberat, la fel ca și geamurile apartamentelor. Acestea au fost aruncate la zeci de metri în stradă și au avariat câteva mașini din apropiere.

Bătrâna a suferit câteva lovituri și arsuri, dar este in afara oricărui pericol. A fost dusă de un echipaj SMURD la spitalul din Pitești.

CITEȘTE ȘI ... (video) EXCLUSIV: Piteștean mort în accident! Motocicleta sa s-a izbit de...

 

Unul dintre tinerii care locuiau în apartamentul vecin spune că s-a născut a doua oară. A visat urît și tocmai plecase din pat, locul în care a căzut peretele.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar pagubele sunt mari. Acestea vor fi stabilite în urma unei expertize.

”Au fost afectate: un zid interior al apartamentului și un zid despărțitor între apartamente, ușa de acces, geamurile celor două apartamente și două autoturisme aflate în parcarea blocului. Pe lângă femeia (79 de ani) cu arsurile a mai fost transportat la spital un băiat de 16 ani, din apartamentul vecin, care a suferit un atac de panică. ”, susțin reprezentanții ISU Argeș.


Se pare că femeia a uitat gazele pornite la aragaz și nu avea în funcțiune detectorul.