Expertiza în domeniul ales trebuie dublată de fler, ambiție și determinare!

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Gabriel Sabie
Vârsta: 39 de ani
Funcție: manager SC Salubris SA
Studii: Facultatea de Mecanică și Tehnologie | Masterat Managementul Afacerilor
Pasiuni: călătoriile, sportul, protecția mediului 

----------------------------------------------------------------


Managerul societății Salubris SA se numără printre tinerii specialiști care nu au ezitat să își asume, la o vârstă fragedă, responsabilități sociale, economice și strategice semnificative, convins că generația domniei sale are ce demonstra atunci când i se acordă șansa și este lăsată să pună în practică proiecte, cunoștințe, ambiții profesionale și o altfel de viziune în ceea ce privește atingerea obiectivelor stabilite. Gabriel Sabie se încadrează în tiparul managerului axat pe rezultate, pe dezvoltarea relațiilor de echipă și susținerea de parteneriate, pe comunicare deschisă și pe anticipare. Adică este ilustrativ pentru modul în care noua generație de conducători și specialiști vede funcțiile asumate, pentru un alt tipar al stilului de lucru.  


A preluat conducerea societății când avea numai 27 de ani și a gestionat, la comanda acesteia, o complexitate de servicii, echipe și parteneriate, multe dintre ele cu o puternică componentă de responsabilitate publică și socială. A fost, în toți acești ani, parte din echipa care a consolidat poziția companiei pe piața serviciilor de salubrizare și reciclare și a demonstrat că această categorie de manageri tineri, energici și aplicați către rezultatul final reprezintă tiparul eficient și de viitor, atât în domeniul privat, cât și în cel public. Capacitatea de adaptare, managementul echipelor, disponibilitatea de a dezvolta în același ritm în care se schimbă domeniul, entuziasmul dublat de tenacitate sunt atuurile identificate pentru generația pe care o reprezintă. 


Dincolo de acestea este extrem de importantă foarte buna cunoaștere a domeniului în care alegi să îți construiești cariera, stăpânirea și updatarea permanentă a informațiilor specifice respectivului domeniu și puterea exemplului personal. Gabriel Sabie  este de profesie inginer și a urmat numeroase cursuri de specializare atât în managementul general, cât și – punctual - în managementul deșeurilor. Înainte de a deveni manager, a lucrat la nivelul companiei ca șef al departamentului de exploatare și, începând cu anul 2009, și-a dublat experiența de administrare a activităților la nivelul SALPITFLOR GREEN SA. Consideră că toată această expertiză profesională trebuie dublată de fler, ambiție, determinare și o capacitate foarte bună de a înțelege cei mai dificili factori din procesul de management: munca cu oamenii și gestionarea riscurilor. 


Neprevăzutul este, printre altele, un element-cheie al perioadei atipice pe care o traversăm, o perioadă în care managerul Gabriel Sabie vede un test al anduranței, adaptabilității și forței de inovare specifice fiecărui lider. Pentru anul 2021, creșterea calității și eficienței serviciilor asumate de companie, în paralel cu consolidarea portofoliului de beneficiari se numără printre principalele proiecte ale tânărului director argeșean.