Expansiunea producătorului RADICSTAR continuă! S-a deschis cel de-al șaptelea magazin sub brandul argeșean!

Unul dintre cei mai importanți producători de carne și preparate din carne din Argeș și din regiune, RADICSTAR, a inaugurat sâmbăta, 10 aprilie, primul magazin din orașul MIOVENI, continuând astfel extinderea rețelei de magazine proprii.

Cel de-al șaptelea magazin deschis sub brandul RADICSTAR păstrează același design modern și reprezintă încă o recunoaștere a angajamentului societății de a oferi produse de înaltă calitate și o experiență pozitivă la cumpărături.

Noul magazin din MIOVENI vine în întâmpinarea clienților oferind o gamă diversificată de produse, garanția celui mai mic preț și cele mai bune servicii, punctul forte fiind reprezentat de prospețimea și calitatea produselor și a preparatelor din carne marca RADICSTAR.
 
RADICSTAR acordă în permanență atenție calității produselor, având ca principală misiune satisfacția clienților, iar prin prisma noului concept de magazine proprii localizate atât în Pitesti, cât și în București, compania își dorește să aducă produsele sale proaspete mai aproape de clienți.

Noua identitate vizuală a brandului continuă să aducă bucurie și energie în viața clienților care achiziționează produsele RADICSTAR de ani de zile, iar prin ceea ce oferă -  fie că vorbim de produse, fie de servicii sau investiții, RADICSTAR demonstrează încă o dată că este lider de calitate!

Producător cu tradiție, companie cu capital integral românesc înfiinţată  în anul 1993, RADICSTAR trimite în piață, în acest moment, peste 100 de sortimente de produse din carne și se bucură din plin de aprecierea clienților din întreaga țară, axându-se permanent pe calitate, pe rețete proprii delicioase și pe diversificarea continuă a gamei oferite. Dezvoltarea capacității de producție (ajunsă la peste 30 tone de preparate din carne pe zi) prin investiții majore și accesarea de finanțări europene, politicile coerente și corecte în ceea ce privește prețurile practicate și rețeaua amplă de parteneriate cu distribuitori și retaileri sunt pilonii de bază într-un business care așază Argeșul pe harta brandurilor de amploare națională. 

Lansarea unui lanț de magazine proprii, ajuns acum la cel de-al șaptelea punct comercial (inaugurat la Mioveni), confirmă expansiunea producătorului RADICSTAR și viziunea companiei de a veni permanent mai aproape de client.


Sursa: Săptămânal Ancheta