Exhibiționism pe stradă! După ce și-a terorizat vecina cu fecale ...

O femeie din judetul Argeș a scăpat pentru moment de teroarea sub care trăiește. Un vecin de-al ei ajunsese sa o amenințe cu moartea zi de zi, noapte de noapte. Asta după ce i-a mânjit poarta cu fecale, i-a spart geamurile cu pietre și i-a omorât păsări (CITEȘTE AICI ... VIDEO: Terorizată cu fecale! I-a oferit adăpost unui bărbat, iar el... ).

In urma acestor fapte barbatul a fost amendat de politie, dar a continuat cu aceasta atitudine. Acum însă și-a dat in petec, a ajuns sa facă și exhibiționism. A intrat peste femeie cu un topor și a amenințat-o din nou cu moartea. I-a omorât o rață și a înfipt-o in stâlpul porții.

Femeia, fost ofițer, acum artist plastic cu expoziții în București și în Craiova, s-a mutat în urmă cu 10 ani în localitatea Suseni din Argeș. Nu s-a gândit niciodată că dacă a dat tumultul orașului pe viața liniștită de la țară, in locul de unde-i sunt părinții, va ajunge să trăiască o astfel de experiență. Din cauza terorii a depus plângeri peste plângeri la poliție.

Agenții din localitate l-au prins pe bărbat într-un exercițiu de exhibiționism. Acesta s-a dezbrăcat și și-a arătat pârtiile intime pe uliță și in grădina femeii. A fost ridicat și dus inițial la secția psihiatrie a spitalului din Pitești, iar apoi internat la spitalul de boli psihice din Vedea.