Exemplu drept de urmat. Are picioarele amputate dar a ieșit la deszăpezit!

Un gest impresionant al unui bărbat cu handicap din Mioveni i-a impresionat pe reprezentanții administrației locale și nu numai.

Primarul Georgescu a rămas pur și simplu mișcat de ceea ce a făcut un bărbat cu handicap din urbea pe care o conduce. Edliul l-a dat drept exemplu de cetățean pozitiv, deoarece bărbatul, deși are probleme, a ieșit în fața curtții sale pentru a își deszăpezi de pe drum. Cu acest prilej, ediliul face un apel la simțul civic al tuturor, sperând că și ceilalți îi vor urma exemplul.

Căderile de zăpadă din ultimele 12 ore cumulate cu alte efecte meteo specifice sezonului rece nu au afectat traficul în orașul Mioveni. În prezent se circulă în condiții de iarnă în toate zonele, pe toate străzile si trotuarele din oraș. 
Cu toate că echipele responsabile cu deszăpezirea din cadrul S.Ed.C. Mioveni se află în teren încă din timpul nopții, le reaminteac tuturor cetățenilor și agenților economici din oraș că responsabilitatea curățării trotuarului din fața imobilului, a treptelor și aleii din fața scării de de bloc, sau intrarea în magazin îi revine fiecăruia! Pentru a evita eventualele accidente, vă rog să interveniți din proprie inițiativă, acolo unde spațiul public se termină și intervine domeniul privat.
O lecție de spirit civic și gospodărire ne-a dat-o un simplu cetățean al orașului, care deși trăiește cu un grav handicap, respectiv ambele picioare amputate, omul a ieșit din proprie inițiativă să-și curețe zăpada din fața curții și de pe trotuar. Asta, în timp ce alți semeni ai noștri, fără handicap sau alte suferințe medicale, se plâng că nu are cine să le curețe zăpada din dreptul ușii.
Vă mulțumesc!
-este mesajul primarului Ion Georgescu postat pe pagina sa de socializare.