EXCLUSIV (video) Terorizată cu fecale!  I-a oferit adăpost unui bărbat, iar el...

O femeie din judetul Argeș trăiește coșmarul vieții ei după ce in ultimele zile și-a găsit locuința vandalizată, iar poarta i-a fost mânjită cu fecale. Toate aceste fapte au fost sistematice, parca cineva ar vrea sa o alunge de acolo, iar acum femeia se teme chiar pentru viața ei.

Așa arată poarta de acces în gospodăria Doinei Călin din Suseni - Argeș. Noaptea trecută a găsit-o distrusă și plină de materii fecale. Femeia a fost ofițer, economist, iar acum este artist plastic cu expoziții în București și în Craiova. S-a mutat în urmă cu 10 ani în localitatea Suseni din Argeș. Nu s-a gândit niciodată că dacă a dat tumultul orașului pe viața liniștită de la țară, in locul de unde-i sunt părinții, va ajunge să trăiască o astfel de experiență.

Una dintre casele femeii a fost vandalizată. I-au fost sparte geamurile și ruptă ușa, iar interiorul răvășit. Intrigată, femeia a depus plângere la poliție. Când au auzit ce i s-a întâmplat, unii vecini și au făcut cruce.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz. Vizat este un bărbat pe care femeia l-a ajutat de multe ori și care a amenințat-o in repetate randuri. El e însă de negăsit; polițiștii îl caută de doua zile pentru a-l audia. Între timp femeia își încuie poarta și ușa la casă și stă cu frica în sân și cu telefonul lângă ea pentru a suna la 112.