EXCLUSIV! VIDEO de la mormântul Reginei Ana!

EXCLUSIV! VIDEO de la mormântul Reginei Ana! De astăzi, turiștii care vor să meargă să viziteze mormântul Reginei Ana au acces în necropola de la Catedrala Arhiepiscopală și Regală Curtea de Argeș.


În această dimineață a avut loc o ceremonie de pomenire a Reginei Ana, la care au participat aproximativ 20 de persoane, printre care și angajați ai Casei Regale în frunte cu directorul, Ion Tucă.Slujba a fost oficiată în ritm ortodox de un sobor de preoți de la Curtea de Argeș alături de Înaltpresfințitul Calinic.

CITEȘTE ȘI ... TURISTA STRIVITĂ ÎN MUNȚI A MURIT!


Turiști aflați în drum spre Transfăgărășan sau spre Cetatea Poienari, unde vor avea loc astăzi două manifestări: Dracula Fest și Dracula Bike, s-au oprit pentru a vizita Mânăstirea Curtea de Argeș dar și mormântul Reginei Ana. Necropola se poate vizita în fiecare zi deși nu este în totalitate finalizată construcția.

CITEȘTE ȘI ... Eroii de lângă noi! SINGUR ÎN MUNȚI! Șeful Salvamont a salvat turiștii rătăciți!


La intrarea în necropolă se află o cartea unde turiștii se pot semna. Primul care s-a semnat a fost secretarul de stat de la Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Laurențiu Tănase.

Starețul Mânăstirii Curtea de Argeș, Caliopie Ichim, a declarat că turiștii care vor să viziteze necropola și mormântul Reginei Ana au acces deplin încânp de astăzi, sâmbătă, 20 august.