EXCLUSIV! Tânăr urmărit și încătușat în Pitești! (video)

Update

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul condus avea montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. Tânărul de 22 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

 

În urmă cu puțin timp, o acțiune a polițiștilor de la Rutieră a avut loc în municipiul Pitești, cu scopul de a prinde un tânăr, de 22 de ani, din Merișani, despre care se știa că nu deține permis de conducere. Bărbatul a parcat mașina în centrul Piteștiului. Polițiștii l-au filat, iar în momentul în care s-a urcat la volanul autoturismului, un BMW,  a fost oprit pe strada Depozitelor.

Oamenii legii au blocat strada și l-au încătușat pe tânăr. În mașină se aflau mai multe persoane, polițiștii fiind nevoiți să îi imobilizeze și pe aceștia. 

Tânărul de 22 de ani, dar și ceilalți doi ocupanți ai autovehiculului, au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri. 

„În cauza va fi inregistrat dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul fara permis de conducere”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean.