EXCLUSIV! Principele Nicolae și Alina Binder au ales bijuteriile Teilor! Cum arată verighetele ...

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit duminică , 30 septembrie, cu Alina Binder, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.

Teilor a fost brand-ul ales de cuplu în privința bijuteriilor: „Vă transmitem cu mândrie și deosebită încântare faptul că Teilor a fost brand-ul care a însoțit în ziua nunții cuplul Nicolae al României - Alina Maria Binder”, a precizat Andreea Preda, Public Relations Manager Teilor.

Principele Nicolae a optat pentru o verighetă simplă, executată din platină, în interiorul căreia a gravat câteva cuvinte care stau la baza familiei și care concentrează întreaga poveste de dragoste a celor doi. Alina a purtat o verighetă executată din aur alb, moștenire de familie, mesager al valorilor care nu se pierd odată cu trecerea timpului. De asemenea, cerceii pe care frumoasa mireasă a ales să îi poarte în ziua nunții au fost semnați Teilor, aceștia fiind încrustați cu diamante excepționale, completând perfect tabloul eleganței si distincției acestui eveniment special. 

Princele Nicolae a mulțumit brand-ului Teilor pentru serviciile oferite: „ Avem o înalta apreciere pentru dedicarea și profesionalismul fiecăruia dintre cei cu care am colaborat. Bijuteriile Teilor sunt un mix de materiale prețioase, turnate în contururi ce privesc către viitor. Bijuteriile evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovații cromatice, soluții creative și neașteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de granițele a tot ceea ce este deja știut în materie de bijuterii. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor. Vă mulțumim calduros ca ne sunteti alături!”, a scris Nicolae pe pagina sa de Facebook.