Tatăl lăsat liber, fiul ramane în arest! Alți trei....

UPDATE:

Vasile Cătălin M. de 27 de ani a fost prezentat în faţa instanţei, primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tatăl său a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
CEl de-al treilea bărbat, reţinut ieri de către IPJ Vâlcea, a primit, de asemenea, control judiciar.

”În urma administrării probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost prezentat în faţa instanţei, primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Celălalt bărbat reţinut, de 45 de ani, a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Bărbatul reţinut ieri de către IPJ Vâlcea, în urma activităţilor desfăşurate în aceeași cauză, (30 de ani din Ștefănești), a primit control judiciar. 
De asemenea, încă doi bărbaţi, de 28 şi de 31 de ani, ambii din Ştefăneşti, sunt cercetaţi sub control judiciar.
 Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a autorilor.”,
declară reprezentanții IPJ Argeș.

 

UPDATE:

În urma perchezițiilor de ieri, reținută a fost și o a treia persoană. Este vorba despre un bărbat, Nicolae Răzvan M., în vârstă de 30 de ani, din Ștefănești. Acesta a ajuns în arestul IPJ Vâlcea.
Din cercetările desfașurate de polițiști, pe numele său a fost probată o faptă de furt comisă în județul Vâlcea.
Ceilalți doi bărbați, care au ajuns în arestul IPJ Argeș, sunt Vasile Cătălin M. de 27 de ani, și tatal acestuia, Vasile M., în vârstă de 45 de ani, ambii din Ștefănești.

 

 

UPDATE:

În urma celor 12 percheziții domiciliare desfășurate la data de 27 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, precum şi alte bunuri susceptibile a fi folosite sau a proveni din infracţiuni.

Valoarea bunurilor recuperate de polițiști depășește 20.000 de lei. 11 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.
În urma administrării probatoriului, 2 bărbați cu vârsta de 27 și respectiv 45 de ani au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 27 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au efectuat 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din județele Argeș, Dâmbovița și Olt.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.
Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie – iunie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județului Argeș, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

UPDATE

 În urma perchezițiilor de azi dimineață din Argeș, Olt și Dâmbovița, zece persoane au fost conduse la audieri. Anchetatorii au ridicat de la fața locului un autoturism marca Ford Focus, existând probe că ar fi fost folosit pentru comiterea furturilor, precum și bunuri de interes în legătură cu această cauză. Este posbil ca acțiunea să se extindă și în județul Vâlcea, la audieri urmând să fie aduse și alte persoane.

UPDATE

Printre cei prădați de hoți se numără și edilul comunei Stâlpeni, Gab Șerbănoiu. I-au fost furați atât bani cât și obiecte din cupru.

Polițiștii din Câmpulung au descins în această dimineață în Dâmbovița, Olt, dar și în Pitești și Ștefănești. 10 dintre percheziții au avut loc în județul nostru. În vizorul anchetatorilor se află persoane cercetate pentru furturi din societăți comerciale. Se bănuiește că de la începutul anukui și până în prezent ar fi cauzat un prejudiciu de 50.000 de lei. 10 persoane vor fi duse la audieri. Revenim.