EXCLUSIV! Nu mai vine Iohannis în Argeș!

Surse din PNL de la nivel național susțin că președintele Klaus Iohannis și-a amânat vizita în județul nostru, programată în acest weekend. Mesajul a fost postat pe grupul intern al PNL.

Moartea celor doi români, un soldat și un reprezentant al misiunii diplomatice, din Kabul este motivul. Sâmbătă, în tară va ajunge convoiul eroilor morți în urma atentatelor din Afganistan.

CITEȘTE ȘI ... O nouă explozie la Kabul - Un soldat român a murit


O nouă dramă lovește România!

Un militar român a fost ucis în această dimineață, în Kabul. Totul s-a întâmplat în timpul atacului terorist. Este cel de-al doilea român mort în doar câteva zile. Informația a fost confirmată de către ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Explozia puternică s-a produs în centrul capitalei afgane Kabul, în apropierea cartierului general al NATO şi a unor birouri guvernamentale. Aceasta a fost revendicată de militanții talibani . 

A fost vorba despre un atentat sinucigaş cu maşină-capcană care a vizat un punct de control din apropierea cartierului general al misiunii Resolute Support a NATO şi care s-a soldat cu cel puţin 5 morţi şi 35 de răniţi.