EXCLUSIV! Jaf la Căteasca! Au furat bijuterii de aproximativ 45. 000 de euro și...

UPDATE

Împotriva bărbatului de 34 de ani,  din Beleți Negrești, a fost dispusă arestarea preventivă, iar împotriva celui de 37 de ani, din Hârsești, control judiciar pentru 60 de zile.
 

Doi bărbați, unul din Hârsești și altul din Beleți Negrești, dar care locuiesc fara forme legale în Ștefănești și Pitești, au fost săltați noaptea trecută și duși la audieri. Ei sunt bănuiți că în urma cu o săptămână au spart o casă din Căteasca, de unde au furat valută și bijuterii de zeci de mii de euro. 


Cei doi indivizi au acționat când proprietara și fetele ei, majore, nu erau acasă. Au spart un geam și au pătruns în locuința. Au plecat de acolo cu suma de 1800 de euro și bijuterii de aproximativ 45 000 de euro. Hoții au vandut o parte din bijuterile furate în case de amanet din Pitești, celelalte fiind găsite la Ștefănești, în locuința unuia dintre cei doi, în timp ce banii furați au fost "sparți" într-un casino din Pitești. A doua zi, una dintre fiicele proprietarei, care s-a întors acasă prima, a sesizat că locuința fusese spartă. Au fost alertați imediat polițiștii, care au reușit să-i identifice pe cei doi autori. Noaptea trecută bărbații, care potrivit anchetatorilor au antecedente, au fost audiați. La final, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca azi sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă.