Detalii legate despre divorțul care a șocat showbiz-ul românesc!

În ultima vreme, cunoscuta prezentatoare de la Antena 3, Dana Grecu, a făcut deliciul tabloidelor după ce a anunțat în direct că a divorțat de fostul ei soț, Bogdan Grecu, și s-a recăsătorit la o lună după aceea cu un medic stomatolog din Pitești. 

Surse:"Dacă fata s-a îndrăgostit...Asta a vrut! Dana și-a dorit să fie divorțată chiar de ziua ei"

A fost o veste neașteptată și șocantă pentru fanii Danei Grecu, realizatoarea de la Antena 3, atunci când a făcut publică despărțirea de tatăl copiilor ei, după 20 de ani de căsnicie. Totuși, pentru apropiații familiei, vestea aceasta nu a venit ca un duș cu apă rece, fiind știut faptul că mariajul dintre Dana și Bogdan Grecu era mai mult formal, fiind legați doar de actele de căsătorie și de cele ale firmelor pe care cei doi le administrează. De asemenea, jurnalista și-a anunțat public și noul nume după căsătoria cu medicul Adrian Chera, la o lună de la pronunțarea divorțului ce a avut loc chiar de ziua ei, pe 18 octombrie.
"Dacă fata s-a îndrăgostit...Asta a vrut! Dana și-a dorit să fie divorțată chiar de ziua ei", au declarat în exclusivitate pentru Sursa Ta, apropiați ai familiei.

Dana Grecu- înlocuită de soțul ei cu o brunetă super sexy

 Fostul ei soț, Bogdan Grecu, se afișează cu noua sa parteneră, Ioana Toma, despre care a postat pe o rețea de socializare că este "fata din vis": "Sunt foarte fericit! Lângă mine este ... fata din vis!". Ba mai mult, și frumoasa brunetă a făcut la rândul ei declarații pe pagina sa , confirmând relația celor doi: "Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea! ". Totodată, surse apropiate familiei au dezvăluit faptul că nu numai relația lui Bogdan cu Ioana Toma ar fi motivul pentru care cei doi au decis să pună capăt unui mariaj de peste 20 de ani, la acest lucru a contribuit și  distanța dintre Dana și Bogdan, având în vedere că afacerile controlate de cei doi sunt în Argeș, unde Bogdan era prezent, iar prezentatoarea era plecată în cea mai mare parte din timp, la filmări, în Capitală, nefâcându-se simțită prea mult în viața de familie, alături de cei doi copii ai lor. 

Deși cei doi par să își vadă de viețile lor, tot aceleași surse au declarat cum că, Dana Chera, așa cum este cunoscută acum prezentatoarea de la Antena 3, ar vrea să nu lase lucrurile așa, netrecând foarte ușor peste faptul că soțul ei a avut o aventură în timpul căsniciei lor:  "Am înțeles că ar vrea să arunce cu noroi în Bogdan...deși el i-a crescut copii, după cum știe foarte multă lume acest lucru, Vom vedea ce se va mai întâmpla în continuare." 

De asemenea, deși s-a vehiculat în presa centrală despre faptul că relația lui Bogdan Grecu cu frumoasa brunetă a luat naștere în urmă cu mai mulți ani, apropiați ai familiei au povestit cum că idila ar fi  început imediat după divorțul acestuia, chiar la sfârșitul lunii octombrie.