Exclusiv!  Cine și-a dat seama ca moartele au fost inversate

Incidentul în urma căruia două femei decedate, una din Argeș, cealaltă din Bacău, au fost încurcate, a făcut înconjurul țării. Ambele au murit la Spitalul Fundeni din capitala, iar soții lor au fost chemați să le ridice trupurile inerte. Angajații instituției au inversat însă trupurile, așa că fiecare a ajuns în localitatea de baștină a celeilalte, Pitești, respectiv Comănești.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! Morți încurcați la morgă! Familia a plâns la căpătâiul altui decedat


Există și o explicație plauzibilă a faptului că niciuna dintre familii nu a recunoscut imediat trupul rudei sale, aceea că boala de care a suferit fiecare dintre femei a condus la o schimbare vizibilă a fizionomiei. Aceasta este și premisa pentru care nimeni nu s-a gândit la ipoteza că femeile ar fi putut fi încurcate.

Cea care a insistat că femeia din sicriu nu este mama ei a fost fiica celei din Bacău care a și sesizat autoritățile și până la urmă s-a descoperit grava eroare. În acest context poliția a ajuns  si la Pitesti, de unde a ridicat trupul femeii din Bacău și viceversa. Oamenii care își plângeau morții, fiecare pe ai celorlalți, au rămas uimiți, dar au acceptat hilarul situaței.

CITEȘTE ȘI ... (foto) UPDATE: A retezat un stâlp de curent și s-a răsturnat cu mașina

Schimbul intre cele doua sicrie nici măcar nu a mai fost făcut la spital. În acest moment are loc la Pitești înmormântarea femeii care provenea din Argeș și al carei adevărat trup a ajuns abia aseara la capela bisericii de lângă ExpoParc.