Exclusiv! Argeșeni, spaima moldovenilor! Au fost reținuți ...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Buzău a alertat polițiștii, după ce, aflat pe Şoseaua Nordului din municipiul de reședință, a fost agresat de doi indivizi care au încercat să-i golească autoturismul. La fața locului au ajuns rapid oamenii legii, care au demarat o amplă anchetă pentru a-i prinde pe cei doi despre care se știa că  au fugit cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria. 

CITEȘTE ȘI ... Ajutor pentru o elevă din Mioveni! Noi suntem șansa ca să poată să meargă din nou


După aproximativ 30 de minute, mașina a fost găsită abandonata într-o zonă împădurită din Buzău. În apropierea autovehiculului, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău au depistat doi indivizi, din Argeș, de 21, respectiv 30 de ani, despre care s-a stabilit că fuseseră ocupanți ai mașinii.  În urma activităţilor de căutare desfăşurate de echipajele de ordine publică în zona împădurită, au mai fost găsiţi alţi doi ocupanţi, în vârstă de 18 şi 21 de ani, de asemenea din Argeş. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Accident pe autostradă din cauza unui cal lăsat nesupravegheat...


Cei doi au fost recunoscuţi de către reclamant ca fiind cei care l-au agresat în încercarea de a-i fura bunurile. În urma percheziţionării autovehiculului au fost găsite 25 de haine din blană a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către ocupanţii maşinii.  Cercetările efectuate de poliţiştii buzoieni au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, fuseseră sustrase din judeţul Iaşi, furtul nefiind sesizat Poliţiei.    

Tinerii de 18 şi 21 de ani au fost retinuti sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie. Argeșenii vor fi  prezentaţi unităţii de Parchet în vederea dispunerii măsurilor preventive. Ancheta continua în acest caz.