Examinator de la Permise Argeș cu COVID. Ce se întâmplă cu elevii?

Joi, un polițist al Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Vehicule Argeș a fost depistat pozitiv Covid-19. Se întâmplă după ce marți, examinatorul a fost la serviciu, chiar și pe teren alături de mai mulți candidați înscriși la examenul pentru obținerea permisului auto.

CITEȘTE ȘI ... Dolo Trans Olimp - „argint” în competiţia celor mai eficienţi transportatori din România

Miercuri, angajatul de la Permise Argeș a avut simptome specifice, anunțând medicii. A doua zi testul pentru COVID-19 a fost pozitiv. Situația este îngrijorătoare după ce alți trei angajați au dat semne de boală.

CITEȘTE ȘI ... Veranda by Club Hush, mesaj pentru clienți!

În acest caz, DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică în instituție. Conform prefectului Emauel Soare, 12 elevi sunt evaluați la acest moment, iar cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în izolare, conform procedurilor.

”Sunt aproximativ 12 elevi evaluati. Unii au sustinut examenul pentru profesionisti. Aici evaluarea dureaza mai mult.
DSP incearca sa realizeze toate anchetele epidemiologice in maximum 24 de ore. Provocarea este destul de mare in aceasta perioada.”

 

Ancheta DSP-ului este coordonată, de pe patul de spital, de către șeful direcției Sorina Honțaru, confirmată, săptămâna trecută, cu noul coronavirus. 

În ceea ce privește procesul de dezinfecție efectuat la nivelul Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Vehicule Argeș, prefectul județului a lămurit situația:

”Dezinfectare generala se va face in perioada urmatoare, am dispus deja”.