VIVO! Pitești vă invită la Salonul Auto! Mărci de clasă își vor face apariția!

VIVO! Pitești vă invită în perioada 13-15 octmbrie la salonul auto, organizat în centrul comercial. Dealeri auto de renume vor aduce în centrul comercial ultimele modele lansate pe piaţă.
Mărci celebre, precum Opel, Peugeot, Jaguar, Mazda, Land Rover, Renault, Fiat, Honda, ATV ROM Pitești, Alfa Romeo, Jeep și Dacia vor fi expuse la singurul salon auto indoor din Piteşti.

CITEȘTE ȘI ... Recordurile ruşinoase ale pensiilor în Argeş - Veterani de război cu 222 lei pe lună!


Pasionaților de automobile, VIVO! Pitești le-a pregătit o amplă expoziție de cai putere, zeci de modele pe gustul tuturor, lansări în premieră în Pitești și oferte speciale.
Noutatea acestui an este simulatorul de Formula 1, disponibil tuturor doritorilor de senzații tari.

 

BRIT Motor AG va surprinde publicul Salonului Auto VIVO! Pitești cu cele mai noi oferte și autoturisme Jaguar şi Land Rover
Ediția de toamnă a Salonului Auto VIVO! Pitești va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, publicului argeşean, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme. Pe plan mondial, în acest an, legendarul constructor de autoturisme Jaguar Land Rover și-a consolidat poziția prin căștigarea mai multor premii și lansarea a două modele cu adevarat surprinzătoare: Jaguar E-PACE, cel mai nou membru în gama SUV-urilor Jaguar și noul Range Rover Velar, ce a revoluționat piata auto.

 

Jeep Grand Cherokee Model Year 2017
Noul nivel de echipare Trailhawk extinde gama Jeep Grand Cherokee cu cea mai capabilă versiune off-road produsă vreodată. Echiparea Summit este acum mai rafinată, iar versiunea revizuită SRT îmbunătățește vârful de gamă Jeep pentru anul 2017.
Dezvăluit oficial în martie 2016 la Salonul Auto de la New York și prezentat în premieră europeană în octombrie la Salonul Auto de la Paris, noul Jeep Grand Cherokee 2017 a primit îmbunătățiri în materie de design, dotări premium oferite în standard și niveluri de echipare.
Pentru 2017, cel mai premiat SUV propune un design exterior revizuit, cu schimbări care oferă părții din față o prezență premium și în același timp mai agresivă, grație grilei inferioare redesenate și a noilor faruri de ceață care încadrează inconfundabila grilă Jeep cu șapte sloturi.


 Jeep Compass a ajuns în România
Noul SUV compact oferă abilități 4x4 de neegalat, comportament dinamic excelent și design autentic. Jeep® Compass combină tehnologia user-friendly și o gamă largă de sisteme și funcții de asistență cu legendara abilitate off-road Jeep, sub un design modern și distinctive.
Noul SUV compact al mărcii debutează pe piața locală cu prețuri de la 19.588 Euro + TVA.
Noul Jeep® Compass a debutat la Salonul Auto de la Geneva cu o combinație unică de atribute ce includ legendarele abilități 4x4, și care fac din noul Compass un lider în clasa sa, urmate de un design modern și autentic, comportament dinamic excelent pe șosea și o paletă completă de tehnologii avansate și conectivitate.


Alfa Romeo Stelvio: 5 stele Euro NCAP
Primul SUV din istoria mărcii dovedește comportament excelent la testele de siguranță Euro NCAP. Stelvio primește calificativul de top în segmentul său în ceea ce privește protecția la nivelul ocupanților adulți. Scorul lui Stelvio la testele Euro NCAP dovedește atenția pe care Alfa Romeo a acordat-o siguranței rutiere și afirmă excelența platformei Giorgio Alfa Romeo Stelvio a obținut 5 stele de siguranță de la Euro NCAP, cu un scor de 97% în ceea ce privește protecția pasagerilor adulți. Un scor excelent, având în vedere înăsprirea criteriilor de testare ale Euro NCAP începând cu anul 2016. Habitaclul primului SUV din istoria Alfa Romeo nu a suferit torsionări la testul de impact frontal cu un alt vehicul, iar extremitățile și zonele critice ale corpului manechinului de pe locul șoferului au fost, de asemenea, protejate în timpul impactului cu o barieră rigidă.


Noul PEUGEOT 2008, SUV-ul compact al mărcii
PEUGEOT 2008 a intrat în arenă în anul 2013 cu argumente puternice. Clienţii au apreciat în mod deosebit eleganţa şi performanţele sale dinamice. Volumul vânzarilor este în continuă creştere, producţia ajungând la 580.000 de exemplare în întreaga lume. În Europa, acest succes se materializează prin clasarea confortabilă, încă de la lansare, pe podiumul segmentului SUV.
Pentru amplificarea acestei performanţe, PEUGEOT 2008 adoptă un design asertiv, emanând forţă şi seducţie. Extensiile de aripă, grila verticală, precum şi pragurile de metal  confirmă robusteţea unui model conceput pentru o utilizare zilnică. Nuanţa Rouge Ultimate transpune în mod desăvârşit forţa modelului 2008.


 Noul PEUGEOT 3008: SUV cu tehnologie avansată

Peugeot a dezvăluit noul SUV 3008. Mult aşteptat, modelul 3008 ia cu asalt segmentul C-SUV, într-o clasă aflată în plină expansiune pretutindeni pe glob. Acesta acceptă provocarea venită din partea clienţilor exigenţi, în căutare de senzaţii noi şi experienţe diferite. Prin caracterul spectaculos al noului i-Cockpit® PEUGEOT de ultimă generaţie, designul de o calitate excepţională, eficienţa arhitecturală optimizată ori echipamentul său high-tech, noul SUV PEUGEOT 3008 urmăreşte să îşi afirme încă din start poziţia de jucător important pe acest segment de piaţă. Pentru PEUGEOT, modelul 3008 reprezintă emblema la nivel mondial a noii sale game SUV, fiind prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris 2016.


 Vânzările Mazda în România au crescut cu 17% în primele nouă luni
Mazda3 a fost cel mai vândut model în luna septembrie și a înregistrat un avans de 127% faţă de perioada similară din 2016.
Cu un design complet nou la interior și la exterior, cea mai nouă generație Mazda CX-5, lansată pe piaţa europeană în cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie anul acesta, este disponibilă şi în România, la toți dealerii autorizaţi Mazda. SUV-ul a primit cinci stele, cotația maximă, la testele de siguranță desfășurate în cadrul celei mai recente sesiuni EuroNCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa.

 

Cele mai tenante oferte expuse de dealerul Opel la Salonul auto VIVO! Pitești sunt:
Opel Corsa în varianta de motorizare pe benzină 1.2 este doar 7.663, cu TVA și prima de casare incluse. Noul Opel Astra cu motorizare de 1.4 în ediție specială are un preț de doar 11.115 euro (cu TVA și prima de casare incluse). Cei interesați vor putea afla detalii despre mărcile incluse în promoție la standul Auto World Park unde vor fi expuse modele precum noul Astra, dar și recent lansatele modele Opel Insignia și Crossland X.