(video) Elevii Centrului Cultural Mioveni au făcut senzație la Zilele Orașului

Timp de trei zile, în perioada 28-30 iunie 2019, Mioveniul a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia Zilelor Orașului. Evenimentele organizate cu acest prilej s-au bucurat de un real succes. 

Pe scena amplasată în Centrul Civic au urcat artiști consacrați, precum Paula Seling și Orchestra Filarmonicii din Râmnicu-Vâlcea, SMILEY&Live Band, Anna Lesko, ADDA&Band, Viorica, Ioniță și Taraful de la Clejani, Cristina Turcu Preda, dar și artiști locali.

Printre cei care au făcut senzație se află și cursanții Centrului Cultural Mioveni. Astfel, sâmbătă, dar și duminică, micii artiști și ansamblurile Centrului Cultural Mioveni au dovedit încă o dată cât sunt de talentați. 

 

 

Centrul Cultural Mioveni a luat ființă în anul 2007 ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Mioveni. Activitățile specifice desfășurate de Centrul Cultural Mioveni, au ca obiective principale educarea artistică a publicului prin programe specifice, sprijinirea tinerilor si artistilor valorosi in afirmarea lor, cercetarea, conservarea si promovarea tradițiilor populare.

Instituția ofera gratuit cursuri pentru copiii din oraș: mandolină, dans popular, chitară, dans de societate, teatru, canto popular, fotografie, limbi străine franceză-engleză, fanfară, dans modern-popular, canto muzică ușoară și clasică, artă tradițională și sculptură și artă tradițională și modelaj în lut.