USR Argeș: ”Haideți să salvăm împreună vieți!”

În această perioadă, spitalele și personalul medical sunt în prima linie de atac. Printre ele se numără și Spitalul Municipal din Câmpulung care are mare nevoie de resurse în lupta cu COVID-19: echipamente medicale, echipamente de protecție, dezinfectanți, teste diagnostic și ventilatoare.

Elena Lasconi, membra USR și candidat la Primăria municipiului Câmpulung Muscel, a lansat o strângere de fonduri pentru Asociația ZI de BINE prin care se dorește achiziționarea unui ventilator pentru unitatea medicală din municipiu.


”Tu poți salva vieți!

Zilele acestea este vorba despre oameni, despre noi. Nu e loc de altceva. E pur și simplu despre solidaritate și omenie.

Elena Lasconi, colega noastră, împreună cu peste 200 de români au reușit să strângă aproape 30 de mii de lei, o parte din costul unui ventilator pentru Spitalul Municipal Câmpulung Muscel, vital în această perioadă.

Mai e nevoie de zece mii de euro pentru a cumpăra acest ventilator. Fiecare contribuție e importantă. Atât de importantă că poate salva viața cuiva. Ar putea fi o rudă, un prieten sau un necunoscut. Dar nu e asta o binecuvântare? Haideți să salvăm împreună vieți!”, este mesajul USR Argeș.