(video) T... RENul lui Moș Crăciun a sosit în gara Pitești!

Bucurie imensă pentru zeci de copii cu dizabilități! T...RENul lui Moș Crăciun a ajuns și în gara Pitești, între orele 11:00 și 12:00.

Acțiunea, devenită deja tradiție a CFR Călători, este dedicată copiilor cu dizabilități, apoximativ 60 de micuți ajungând la Trenul lui Moș Crăciun, acolo unde au pornit  în aventura de căutare a lui Moș Crăciun într-o călătorie cu  trenul. Au ascultat muzica, au fost plimbați cu trenul și au primit cadouri. Ziua a fost, poate, cea in care și-au ales meseria vieții lor, aceea de ceferist.

„T...RENul lui Moș Crăciun este o poveste magică care ne duce pe toți cu gândul la copilărie. Alături de copii, prin ochii lor plini de candoare, ne bucurăm de spiritul Sărbătorilor, dăruim și primim emoții, zâmbete, bucurie, surprize...”, a declarat Directorul General al CFR Călători – Iosif SZENTES.

Acești copii fie nu mai sunt doriți de familiile lor, fie sunt, însă ai lor nu au cu ce sa-i crească sau au probleme in familie. Printre ei Bianca din Slatina, căreia i se umplu ochii mari și verzi de lacrimi când vine vorba despre familie. Bianca nu e un caz unicat. Pentru a-i ferici, de sărbători angajații de la CFR le-au organizat o zi altfel. I-au chemat în noua gară de la Pitești, i-a urcat în tren și i-au plimbat câțiva kilometri. Surpriza abia acum avea să apară....Moșul.

Sub supravegherea ceferiștilor, copiii s-au simțit în largul lor. La manșă, acest băiețel spune că știe ce va face pe viitor. A fost o zi pe care acești copii nu o vor uita. Ceferiștii au vrut să organizeze acest eveniment ca exemplu și pentru alții care pot oferi zâmbete pentru copiii aflați in centrele Direcției de protecție a copilului din Argeș.