Seară grecească! Ionuț Galani și Asteria vin la Pitești!

Un spectacol de zile mari se anunță în Pitești! Sâmbătă, 26 mai, Positive Productions vă așteaptă la Magic Events Pitești pentru a petrece o Seară Grecească pe cinste, alături de Ionuț Galani și Ansamblul Asteria

15 artiști dansatori vor împărți aceeași scenă! De asemenea, nu vor lipsi dansurile și preparatele tradiționale grecești.

Ionuţ Galani este un cântăreţ de muzică grecească care a crescut de mic în jurul obiceiurilor şi tradiţiilor greceşti, bunicii lui fiind originari din Grecia. Până astăzi, Ionuț Galani a lansat pe piaţă patru albume : “Palamakia”, “Cu Luna eu vorbesc”, “35 live Tranda Pende” şi “Greek Summer” și nenumărate cântece grecești care vor răsuna din nou în Pitești pe 26 Mai.

Nu rata! Vino la cea mai tare seară grecească! Dacă îți dorești să te bucuri de multă voie bună și să guști cele mai bune preparate tradiționale grecești, poți achiziționa bilete ONLINE de pe iabilet.ro și bilete.ro sau FIZIC, de la recepția hotelului Magic (Trivale) ori din magazinele Flanco, InMedio și Germanos.

Mai multe detalii despre concert se găsesc pe pagina evenimentului de pe Facebook, iar pentru mai multe informații și rezervări, organizatorii Positive Productions pot fi contactați la numărul: 0758 551 551 (de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 18:00).