Manifestări dedicate eroilor căzuți la datorie! Centrul Cultural Mioveni și Primăria Orașului ...

Eveniment important, astăzi, în orașul Mioveni. Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului și Consiliul Local au organizat manifestări dedicate eroilor căzuți la datorie, la toate monumentele din oraș, cu ocazia Zilei Eroilor.

La eveniment au participat oficialități județene și locale, parlamentari, reprezentanți ai M.A.I., veterani de război, funcționari publici, elevi și profesori, precum și membri ai asociațiilor cultural-patriotice. Toți cei prezenți și-au arătat recunoștința pentru eroii acestei țări, care au făcut sacrificiul suprem pentru patrie și umanitate pe câmpul de luptă.

„Cu acest prilej am comemorat jertfa celor care au avut viziunea unui viitor mai bun, curajul de a-i inspira şi pe alţii, precum şi determinarea de a acţiona pentru împlinirea acestui obiectiv. Prin actele de eroism, patriotism şi dăruire ale semenilor noştri, au fost apărate integritatea şi libertatea ţării şi păstrată demnitatea naţională. Urmând exemplul înaintaşilor noştri, în orice domeniu ne-am desfăşura activitatea, datoria noastră este de a arăta că am înţeles sensul jertfei lor supreme, precum şi de a menţine vie memoria şi recunoştinţa veşnică faţă de Eroii Neamului”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

Manifestările au fost realizate în colaborare cu reprezentanții bisericilor din oraș și Asociația Cultul Eroilor filiala Mioveni.