E OFICIAL! Street Food Festival din Pitești - AMÂNAT!

Anumite zvonuri au apărut, ieri, conform cărora unul dintre cele mai așteptate evenimente care ar fi trebuit să aibă loc peste câteva zile în municipiul Pitești a fost anulat.

Este vorba despre festivalul stradal de mâncare - Street Food Festival, care trebuia să se desfășoare în perioada 17-19 mai în Piața Primăriei Pitești. Autoritățile locale au decis, însă, ca evenimentul să fie reprogramat, provocând în acest fel un val de reacții și nemulțumiri în rândul argeșenilor, dornici să participe la festival. Se pare că nemulțumiți sunt și participanții care ar fi fost anunțați de această schimbare cu câteva zile înainte de eveniment, această amânare afectându-le activitatea.

Un ultim anunt a fost publicat pe pagina de socializare Food Truck Festival, conform căruia festivalul va fi reprogramat pentru data de 21-23 iunie.

”Prieteni dragi din Pitești, avem o veste importantă.
Din motive logistice, suntem nevoiți să amânăm festivalul din acest weekend. Dar fiți fără griji, vă vom vizita în luna iunie, cu street-food delicios și concerte senzaționale, așa cum v-am obișnuit deja.
Mulțumim pentru înțelegere.”


Prima ediție a Street Food Festival a avut loc anul trecut. Evenimentul reunește pecialişti în gastronomie şi reprezentanţi ai unor firme specializate în prepararea mâncărurilor specifice pentru astfel de festivaluri (hamburgeri, friptură etc.).