Combaterea Violentei - Polițiștii locali, de vorbă cu elevii Școlii Gimnaziale Matei Basarab | Sursa Ta

 

În data de 07.01.2022, Politia Locala a Municipiului Pitesti a fost prezenta la Scoala Gimnaziala Matei Basarab, unde sub coordonarea doamnei director-pofesor Oda Elena, director adjunct profesor Burcea Madalina, profesor psihopedagog Proca Magda si profesor Stioca Ana Maria, s-au desfasurat activitati in cadrul proiectului educational Combaterea Violentei in Randul Elevilor. 

 

CITEȘTE ȘI... Accident în Pitești! O fetiță de 8 ani a fost rănită de o mașină

 

Obiectivele acestor discutii au fost combaterea bullingului in randul elevilor, reducerea vulnerabilitatii acestora fata de violenta, abuz, a riscului victimizarii, in scoala si comunitate. De asemenea, elevii au luat la cunostinta consecintele capcanelor din mediul online dar si implicarea lor activa pentru a combate astfel de evenimente nedorite din randul tinerilor si nu numai. 

 

CITEȘTE ȘI... Daniel Constantin: „Cumnatul meu nu a mai fost avansat şef la Finanţe ca să nu fie suspicionat vreun nepotism”

 

Elevii prezenti la aceasta activitate s-au implicat activ, avand un dialog deschis cu reprezentantul Politiei Locale Pitesti. Astfel de actiuni vor urma si in perioada urmatoare, la mai multe unitati de invatamant din oras.