Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative

 

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 3 - 7 ianuarie 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:

 

✔️ Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 3 ianuarie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Prelegerea cu tema „Fețele lui Ianus” în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de excepție”, miercuri, 5 ianuarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️Recitaluri de folclor în cadrul proiectului sub genericul „De la Vâlcea la Pitești”, miercuri, 5 ianuarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️Dezbaterea cu tema „Gânduri și sfaturi creștine la început de an”, în cadrul proiectului „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, eveniment care va avea loc joi, 6 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️Recitalul cu titlul ,,Voie bună!”, oferit de Trupa ,,Andrei&Adrian Tase”, vineri, 7 ianuarie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.