Evenimente pentru tineri au fost organizate de Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local

O serie de evenimente dedicate tinerilor au fost organizate cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului de Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni, în parteneriat cu Instituțiile de învățământ din oraș.

Evenimentul de pe 2 mai a fost deschis de către oficialități locale, Primarul Orașului Mioveni, Ion Georgescu, Managerul Centrului Cultural, Alin Călinescu, Primarul Comunei Bogați, Ion Gârleanu, Consilieri Locali și profesori de la instituțiile de învățământ. Ziua a început cu o activitate desfășurată la Baza Sportivă Racovița, unde zeci de elevi de la clasele V- VIII, s-au întrecut în Cros-ul Centenarului. Participanții au fost premiați de către organizatori cu tricouri și diplome. Evenimentul a continuat cu un concurs de desene pe asfalt, desfășurat în Centrul Civic al orașului, unde cei mici și-au arătat talentul în arta creației. Elevii au primit câte o șapcă, drept răsplată pentru prezența la acest eveniment.

Seara s-a încheiat cu un spectacol ce a avut loc în Central Civic al Orașului. Pe scenă au urcat elevii cursului de canto al Centrului Cultural Mioveni, dar și artiști locali, atmosfera de sărbătoare încântându-i pe cei prezenți.